Aroma-massage

Het is nu ook mogelijk om te kiezen voor een aroma-massage. Bij iedere massage kan er gebruik gemaakt worden van een heerlijk geurende etherische olie, die wordt toegevoegd aan de massage-olie. Zie voor verdere informatie de nieuwsbrief:

Nieuwsbrief aroma-massage

Goed nieuws!

Woensdagavond 6 mei kwam dan eindelijk het bericht waar ik zo op gehoopt (maar eerlijk gezegd nog niet op gerekend) had: contactberoepen mogen weer uitgeoefend worden! Vanaf maandag 11 mei is mijn praktijk dus weer geopend voor o.a. massages, voetreflex- en oorreflexbehandelingen. Dit is niet alleen goed nieuws voor mij, maar ook voor degenen die een behandeling zo hard nodig hebben of gewoon toe zijn aan een heerlijke ontspanningsmassage in/na zo’n stressvolle periode.
De extra hygiënemaatregelen blijven natuurlijk van kracht en daarnaast is het belangrijk dat ieder zijn verantwoordelijkheid neemt v.w.b. de gezondheid van zichzelf en anderen. Mijn vraag is dan ook om alleen een afspraak te maken als je je goed voelt. Wacht bij twijfel tot het weer beter met je gaat. Ook als er al een afspraak gepland staat en je twijfelt over je gezondheid (kortademig, hoesten, koorts, vermoeidheid), annuleer dan je afspraak.
Ik heb er in ieder geval heel veel zin in. Hopelijk jullie ook!

Massage voor wie het nu extra verdient!

Lieve mensen,

Nu de regels die we in acht moeten nemen in verband met het Corona-virus nog langer gelden dan we hadden gehoopt, wordt het voor veel mensen steeds moeilijker. Dit kan bijvoorbeeld zijn omdat de werkdruk erg hoog is, omdat het gevoel van eenzaamheid zo lang duurt of omdat er financiële problemen zijn.
Je kent dan ook vast wel iemand van wie jij vindt dat hij of zij een heerlijke massage verdient. Lijkt het je leuk als diegene nu als verrassing een bon daarvoor in de brievenbus krijgt die hij/zij kan inleveren als alles weer veilig is? Neem dan contact met mij op via de mail (info@massagelimbricht.nl), app of telefoon en we regelen het samen!
Na betaling stuur ik de tegoedbon, waarvan je een voorbeeld vindt in de bijlage,  namens jou op naar de betreffende persoon of naar jou zelf. Je kunt de tekst zo laten als hij is, maar mag natuurlijk ook zelf aangeven wat erop moet komen te staan.
Zorg goed voor jezelf en voor anderen, ook (of eigenlijk juist) nu het allemaal wat langer duurt!

Esther Pot, Praktijk voor Massage en Reflexologie en het Corona-virus

Ook bij mij in de praktijk worden er maatregelen genomen om verspreiding van het Corona-virus te beperken. Ik laat u in dit bericht weten welke maatregelen dat zijn.
Hygiëne is bij Esther Pot, Praktijk voor Massage en Reflexologie altijd belangrijk:
  • Vóór en na iedere behandeling worden de handen grondig gewassen;
  • Na iedere behandeling worden onderlaken, handdoek, handdoekjes voor de voeten en kussensloop in de was gedaan;
  • Na iedere behandeling worden de eventueel gebruikte hulpmiddelen (denk aan Guasha-stenen of de pincet en het staafje die gebruikt worden bij oorreflexologie) met alcohol schoongemaakt;
  • Na iedere Hotstone-massage worden de stenen met heet water en afwasmiddel gewassen;
  • Iedere dag dat er behandelingen zijn gegeven worden de wasbak, de massagetafel, het bureau (incl. het pinapparaat), de plavuizen en het kleed op de vloer schoongemaakt.
Extra maatregelen die momenteel genomen worden zijn:
  • Er worden geen handen geschud;
  • Vlak voor de massage ontsmet ik mijn handen met alcohol;
  • Het pinapparaat wordt alleen door u aangeraakt en na gebruik met alcohol schoongemaakt;
  • Deurknoppen worden met alcohol schoongemaakt.
Hoewel de behandelingen vooralsnog gewoon doorgaan, zal ik natuurlijk mijn eigen gezondheid goed in de gaten houden en hoop ik dat u dat ook doet als u een afspraak wilt maken of een afspraak heeft. Bij twijfel kunnen we de behandeling beter uitstellen!
Ik hoop u binnenkort in goede gezondheid weer te mogen begroeten in mijn praktijk.

Kado voor de feestdagen

Dit jaar worden de feestdagen helaas anders dan andere jaren. Met de hele familie bij elkaar komen om Kerst of Nieuwjaar te vieren zit er waarschijnlijk niet in.

Hoe fijn is het om juist in deze tijd een waardebon voor een heerlijke massage aan iemand te geven? Degene die het krijgt kan zich verheugen op een (half) uurtje totale ontspanning. Deze bon kun je eventueel ook opsturen als een bezoekje niet mogelijk is. Zou je zelf niet zo’n verrassing in de brievenbus willen vinden??

De prijs voor een waardebon voor een half uur is € 25,00 en voor een uur € 45,00.

 

voet- en oorreflexologie

Vier weken geleden heb ik (op de camping in Duitsland) van Esther een voetreflexmassage gehad en ben daarna voor het slechte slapen behandeld met oorreflexologie (alle vier de pleistertjes met magneetbolletjes zitten nog in mijn oren).

Van de voetreflexmassage werd het rustiger in mijn lichaam alsof negativiteit verdween, ontspannen. Heel fijn na een heel moeilijk en verdrietig jaar. Het voelt alsof ik alles weer beter aan kan.

Door het behandelen van de drukpunten ging ik daarna zonder Valdispert beter slapen, sneller inslapen en minder vaak wakker, waarna ik ook weer sneller slaap.

Dus vooruitgang. Hopelijk slaap ik ook nog eens een hele nacht door. Lijkt me heerlijk. Afwachten … . Jammer dat Esther zo ver weg woont.

Erna

Heerlijke massage op de camping

Wat een geweldige start van onze vakantie. De kundige handen van Esther brengen lichaam en geest in rust met diepe ontspanning tot gevolg. Heerlijk! Erg fijn dat dit mogelijk was ook op de Höhencamping Königskanzel in de Wellness-Kosmetik-Salon aldaar!

Ontspannend

Heerlijke ontspannende rug- en nekmassage gekregen van een zeer kundige Esther. Rustgevende muziek op de achtergrond.

Ik kan er weer even tegen!

Louise