Esther Pot, Praktijk voor Massage en Reflexologie en het Corona-virus

Update: vanaf maandag 16 maart is de praktijk gesloten i.v.m. het Corona-virus. Laat het alstublieft even weten als u op de hoogte gehouden wilt worden wanneer er weer afspraken gepland kunnen worden.

Ook bij mij in de praktijk worden er maatregelen genomen om verspreiding van het Corona-virus te beperken. Ik laat u in dit bericht weten welke maatregelen dat zijn.
Hygiëne is bij Esther Pot, Praktijk voor Massage en Reflexologie altijd belangrijk:
  • Vóór en na iedere behandeling worden de handen grondig gewassen;
  • Na iedere behandeling worden onderlaken, handdoek, handdoekjes voor de voeten en kussensloop in de was gedaan;
  • Na iedere behandeling worden de eventueel gebruikte hulpmiddelen (denk aan Guasha-stenen of de pincet en het staafje die gebruikt worden bij oorreflexologie) met alcohol schoongemaakt;
  • Na iedere Hotstone-massage worden de stenen met heet water en afwasmiddel gewassen;
  • Iedere dag dat er behandelingen zijn gegeven worden de wasbak, de massagetafel, het bureau (incl. het pinapparaat), de plavuizen en het kleed op de vloer schoongemaakt.
Extra maatregelen die momenteel genomen worden zijn:
  • Er worden geen handen geschud;
  • Vlak voor de massage ontsmet ik mijn handen met alcohol;
  • Het pinapparaat wordt alleen door u aangeraakt en na gebruik met alcohol schoongemaakt;
  • Deurknoppen worden met alcohol schoongemaakt.
Hoewel de behandelingen vooralsnog gewoon doorgaan, zal ik natuurlijk mijn eigen gezondheid goed in de gaten houden en hoop ik dat u dat ook doet als u een afspraak wilt maken of een afspraak heeft. Bij twijfel kunnen we de behandeling beter uitstellen!
Ik hoop u binnenkort in goede gezondheid weer te mogen begroeten in mijn praktijk.

Kado voor de feestdagen

Voor je het weet is het alweer december met zijn gezellige, maar ook stressvolle feestdagen. Waar gaan we naartoe, wie nodigen we uit, wat gaan we eten, wat trekken we aan? Maar ook: wat moet ik nu weer verzinnen om kado te geven met Sinterklaas en/of Kerst??

Hoe fijn is het om juist in deze tijd een waardebon voor een heerlijke massage aan iemand te geven? Degene die het krijgt kan zich verheugen op een (half) uurtje totale ontspanning, maar het scheelt ook jezelf een hoop stress als je weet dat je iets moois voor in de zak van Sinterklaas of onder de Kerstboom hebt voor de ander!

De prijs voor een waardebon voor een half uur is € 25,00 en voor een uur € 45,00.

voet- en oorreflexologie

Vier weken geleden heb ik (op de camping in Duitsland) van Esther een voetreflexmassage gehad en ben daarna voor het slechte slapen behandeld met oorreflexologie (alle vier de pleistertjes met magneetbolletjes zitten nog in mijn oren).

Van de voetreflexmassage werd het rustiger in mijn lichaam alsof negativiteit verdween, ontspannen. Heel fijn na een heel moeilijk en verdrietig jaar. Het voelt alsof ik alles weer beter aan kan.

Door het behandelen van de drukpunten ging ik daarna zonder Valdispert beter slapen, sneller inslapen en minder vaak wakker, waarna ik ook weer sneller slaap.

Dus vooruitgang. Hopelijk slaap ik ook nog eens een hele nacht door. Lijkt me heerlijk. Afwachten … . Jammer dat Esther zo ver weg woont.

Erna

Heerlijke massage op de camping

Wat een geweldige start van onze vakantie. De kundige handen van Esther brengen lichaam en geest in rust met diepe ontspanning tot gevolg. Heerlijk! Erg fijn dat dit mogelijk was ook op de Höhencamping Königskanzel in de Wellness-Kosmetik-Salon aldaar!

Ontspannend

Heerlijke ontspannende rug- en nekmassage gekregen van een zeer kundige Esther. Rustgevende muziek op de achtergrond.

Ik kan er weer even tegen!

Louise

€ 5,00 korting

Heeft u de flyer al ontvangen? Maak dan snel een afspraak en ontvang € 5,00 korting op uw behandeling.

Heeft u (nog) geen flyer maar komt u wel voor de eerste keer? Ook dan betaalt u tijdelijk € 40,00 in plaats van € 45,00 voor een behandeling van een uur.

Lichaamsmassage

Heel ontspannen. Esther is heel rustig en aandachtig in de behandeling.