Meteen voelde ik mij welkom bij Esther. Zij behandelt direct de klachten. Goede kennis van voetreflexologie, maar ook de hoofd-, nek- en schoudermassage heb ik als prettig ervaren. Je gaat als een ander mens naar buiten. Dank je wel hiervoor! ūüėĀ

Nadieh

Cadeaubonnen voor de feestdagen

Wat is er nu fijner om te krijgen dan iets wat helemaal voor jezelf is? Iets waar je echt blij van wordt? Dat gun je een ander toch ook?

Met een cadeaubon voor een massage of voetreflexbehandeling geef je iemand een heerlijk moment van rust en ontspanning. Er zijn bonnen verkrijgbaar voor 30, 60  of 90 minuten. Degene die de bon ontvangt mag zelf kiezen wat voor behandeling hij of zij wil plannen.

  • 30 Minuten:¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬†‚ā¨ 27,50

(ontspannings)massage achterkant lichaam, Chinese hoofd-, nek- en schoudermassage of een voetmassage

  • 60 Minuten:¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ‚ā¨ 47,50

(ontspannings)massage of een voetreflexbehandeling

  • 90 minuten:¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬†‚ā¨ 62,50

bijvoorbeeld een combinatie van een (ontspannings)massage met een voetmassage

  • Hotstonemassage: 60 minuten¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ‚ā¨ 52,50
  • Hotstonemassage: 90 minuten¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ‚ā¨ 67,50

 

 

Aroma-massage

Het is nu ook mogelijk om te kiezen voor een aroma-massage. Bij iedere massage kan er gebruik gemaakt worden van een heerlijk geurende etherische olie, die wordt toegevoegd aan de massage-olie. Zie voor verdere informatie de nieuwsbrief:

Nieuwsbrief aroma-massage

voet- en oorreflexologie

Vier weken geleden heb ik (op de camping in Duitsland) van Esther een voetreflexmassage gehad en ben daarna voor het slechte slapen behandeld met oorreflexologie .

Van de voetreflexmassage werd het rustiger in mijn lichaam alsof negativiteit verdween, ontspannen. Heel fijn na een heel moeilijk en verdrietig jaar. Het voelt alsof ik alles weer beter aan kan.

Door het behandelen van de drukpunten ging ik daarna zonder Valdispert beter slapen, sneller inslapen en minder vaak wakker, waarna ik ook weer sneller slaap.

Dus vooruitgang. Hopelijk slaap ik ook nog eens een hele nacht door. Lijkt me heerlijk. Afwachten … . Jammer dat Esther zo ver weg woont.

Erna

Heerlijke massage op de camping

Wat een geweldige start van onze vakantie. De kundige handen van Esther brengen lichaam en geest in rust met diepe ontspanning tot gevolg. Heerlijk! Erg fijn dat dit mogelijk was ook op de Höhencamping Königskanzel in de Wellness-Kosmetik-Salon aldaar!

Ontspannend

Heerlijke ontspannende rug- en nekmassage gekregen van een zeer kundige Esther. Rustgevende muziek op de achtergrond.

Ik kan er weer even tegen!

Louise

10% korting

Heeft u de flyer al ontvangen? Maak dan snel een afspraak en ontvang 10% korting op uw behandeling.

Heeft u (nog) geen flyer maar komt u wel voor de eerste keer? Dan ontvangt ook u 10% korting op uw behandeling als u direct een vervolgafspraak maakt.