Massage op de werkplek

Een stoelmassage op de werkplek is ideaal voor werkgevers om hun werknemers nét dat extraatje tussendoor te geven waardoor ze zich weer helemaal fit en opgeladen voelen. Deze complete massage duurt slechts 15 tot 20 minuten en de kleding kan aangehouden worden.

Massage op de werkplek – speciaal voor bedrijven

Voor bedrijven is het aantrekkelijk om hun personeel de mogelijkheid te geven om zich periodiek op de werkplek te laten masseren. Door de werkhouding of door een hoge werkdruk kunnen verschillende klachten ontstaan waarbij een stoelmassage voor grote verbeteringen kan zorgen. Een goede en regelmatige massage zorgt voor bewezen minder werkverzuim. Tevens geeft een stoelmassage hernieuwde energie doordat de doorbloeding verbeterd wordt, waardoor uw werknemers er weer vol tegenaan kunnen!

  •  Kosten: € 19,95 per massage, op basis van drie behandelingen per uur (dit i.v.m. de benodigde tijd tussendoor voor het desinfecteren van de stoel en een paar korte gezondheidsvragen),  minimaal één dagdeel. In een straal  van minder dan 25 km vanaf  Limbricht. Grotere afstanden in overleg.