Therapeutische Massage bij (Rug)klachten

Wie kent het niet: rugpijn?

Niet alleen zwaar lichamelijk werk kan rugklachten veroorzaken, maar zéker ook een zittend beroep, een verkeerde houding, stress, een beweging waardoor  “het in de rug schiet”, enz.

Natuurlijk is het belangrijk dat u uw arts bezoekt om achter de oorzaak van de klachten te komen. Vaak blijkt dat er sprake is van te veel spanning in de spieren. In dat geval kan een diepgaande massage van de rug-, bil-, been- en/of nekspieren verbetering geven. Deze massage kan eventueel aangevuld worden met een voetreflexbehandeling en/of oorreflexologie.

In acute gevallen zullen eerst oefeningen voorgeschreven worden om de spieren alvast iets op te rekken om te pijn te verminderen voordat er een afspraak gemaakt wordt voor een massage.

Ook als er na enkele behandelingen goede vooruitgang geboekt is bespreken we samen welke oefeningen u kunt (blijven) doen om de rug soepel en sterk te houden.

 

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? U kunt daarvoor het contact formulier invullen, een appje sturen of telefonisch contact met mij opnemen.

30 minuten € 29,95

60 minuten € 49,95