Nieuwsbrief d.d. 11-4-2020

Lieve mensen,
De vorige mail die ik gestuurd heb ging over de (extra) maatregelen die in mijn praktijk genomen werden om verspreiding van het Corona-virus tegen te gaan. Dit was op 14 maart. De dag daarna is de volgende stap echter al genomen, namelijk het sluiten van de praktijk. Dit was nog niet door de overheid verplicht, maar het leek mij onverantwoord om door te gaan met mijn werkzaamheden. Wie had toen al kunnen voorzien dat de wereld en het leven er binnen zó’n korte tijd compleet anders uit zouden zien? Ik eerlijk gezegd nog niet!
Inmiddels zijn we alweer vier weken verder en het ziet er nog niet naar uit dat er al snel weer massages of andere behandelingen gegeven kunnen worden. Ik zou graag willen dat ik jullie op een andere manier van dienst zou kunnen zijn, maar online massages geven gaat helaas niet lukken! 😉
Zodra er groen licht gegeven wordt dat massagepraktijken e.d. weer open mogen laat ik het jullie natuurlijk zo snel mogelijk weten. Degenen van wie ik de afspraak heb moeten afzeggen zal ik t.z.t. een berichtje sturen of bellen voor het maken van een nieuwe afspraak. Ik hoop dat wij allen dan het vertrouwen hebben dat het weer veilig is om te genieten van (het geven van) een heerlijke massage. Een mooi kado voor jezelf of een ander na deze stressvolle periode!
Voor nu wens ik iedereen hele fijne Paasdagen, al zullen deze anders dan andere jaren zijn, maar wat nog belangrijker is: blijf gezond!!