Oorreflexologie

Oorreflexologie is een behandelmethode voor lichamelijke en geestelijke klachten waarbij opvallende resultaten behaald worden.

Net als op de voeten bestaan er op de oren ook reflexpunten die door energiebanen in verbinding staan met lichaamsdelen en organen. Bij een oorreflexologie-behandeling worden eerst uw oren bekeken om kleurverschillen, vlekjes of verdikkingen vast te stellen. Verder wordt er goed geluisterd wat uw klachten zijn en wordt het betreffende gebied van uw oor onderzocht. Door het masseren van de reflexpunten of door het plaatsen van pleistertjes met een metalen bolletje kunnen veel klachten behandeld worden, zoals pijn en stress.

Hoe lang een behandeling duurt en hoe vaak u terug dient te komen hangt af van de klachten en hoe uw lichaam reageert. Voor een optimaal resultaat kan deze behandeling gecombineerd worden met bijvoorbeeld voetreflexologie. In overleg met u wordt een behandelplan opgesteld.

Voor vragen en/of het maken van een afspraak kunt u vrijblijvend contact met mij opnemen.

 

Oorreflexologie in combinatie met voetreflexologie € 49,95.

Oorreflexologie in combinatie met een hotstonemassage € 69,95 (90 minuten).

Oorreflexologie in combinatie met een een ontspanningsmassage of andere behandeling € 49,95 per uur, €64,95 per 90 minuten.